martes, 19 de diciembre de 2006

Nou Blog a Sabadell



Amics i amigues, aquest weblog comença en el dia d’avui, la veritat és que està en fase de construcció, però no puc evitar les ganes de comunicar-me a través d’aquest mitjà i incentivar la reflexió i el debat entorn a la nostra ciutat Sabadell, encara que no defugiré de parlar d’altres àmbits. Intentaré reflectir la vessant dels sentiments personals i no només polítics. I per començar, dexeiu-me que us expliqui la presentació als mitjans de comunicació i a les entitats culturals de la reobertura del Teatre Principal. El Principal per mi és una bombonera, ple de sentiments i d’història, la seva rehabilitació ha estat un encert. Les entitats i ciutadans ho valoren molt positivament, i s’han bolcat en la seva inauguració, i totes contribuiran amb el millor que saben fer. El Principal és el Teatre del segle XIX millor conservat a Catalunya. Amb l’ampliació de l’escenari, els camerinos, les instal·lacions escèniques que incorporen les últimes innovacions tecnològiques i la recuperació de les pintures del sostre, així com la decoració del Teatre fan del Principal, com diu el nostre alcalde, “un teatre que ens connecta amb la nostra història i , al mateix temps, ens situa en el futur”.
El divendres molta gent ho deia, mai sabia recuperat tant patrimoni com ara. La veritat és que fer una llista de la recuperació del nostre patrimoni feta pel govern socialista és arriscat de no deixar-te alguna, però ho intentaré: Casa Duran, Despatx Lluch, Vapor Codina, Vapor Badia, l’ABB, els safareigs de la Creu Alta, Can Balsach, la Masia de Can Rull i moltes xemeneies de la nostra ciutat.
La veritat que és el primer que publico en aquesta weblog, i espero agafar el ritme aviat. Rebeu una salutació i fins aviat.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola Paco,

He vist el teu blog i està molt bé. Molta sort i gràcies per recordar-te de Nous Temps.

Joan Masferrer