viernes, 9 de febrero de 2007

Els millors alcaldes i alcaldesses

El passat dimarts vàrem celebrar el Consell de Federació del PSC al Vallès Occidental Sud per escollir els nostres caps de llista per les properes eleccions municipals. Vull remarcar la unanimitat que va suscitar la proposta que la comissió de llistes de la Federació va fer al Consell, consens que també s’ha produït a les diferents assemblees d’agrupació de la nostra Federació. El nostre partit està en un bon moment i afrontem les properes eleccions del dia 27 de maig amb molta força i il·lusió. El nostre objectiu no és treure bons resultats, nosaltres anem a les eleccions per guanyar-les, tal i com va passar ara fa 4 anys, de dotze municipis, el nostre partit es va imposar a nou, tant sols un pacte anti PSC a Cerdanyola del Vallès on vam guanyar clarament, ens va impedir obtenir l’alcaldia.

Aquesta vegada serà diferent. Estem preparats, no tant sols per igualar els resultats anteriors, també tenim bones expectatives als municipis on no vàrem ser primera força, Castellar del Vallès, Sant Quirze del Vallès i Santa Perpètua de la Mogoda.

La proposta aprovada és la següent: Manuel Bustos per Sabadell, Antonio Cárdenas per Cerdanyola del V., César Arrizabalaga per Montcada i Reixac, Anna del Frago per Barberà del V., Manuel Ruiz per Santa Perpètua de M., Juan Parralejo per Ripollet, Antoni Rebolleda per Sant Quirze del V., Teresa Padrós per Palau Solita i P., Ignasi Giménez per Castellar del V., Pepita Pedraza per Polinyà, José Luis Jimeno per Badia del V., i Josep Vilaró per Sentmenat.
Estic convençut que tenim els millors candidats i candidates i els millors equips.

No hay comentarios: