domingo, 15 de julio de 2007

El servei de carsharing a Sabadell


Ha entrat en funcionament a Sabadell el servei del carsharing, una iniciativa promoguda per l’empresa Avancar Carsharing i que compta amb el suport de l’Ajuntament. El carsharing és un concepte modern de mobilitat que promou la utilització racional dels mitjans de transport i que ofereix la possibilitat d’utilitzar l'automòbil només quan es necessita, sense haver de ser-ne el propietari.
Aquesta iniciativa posarà quatre vehicles a disposició d'aquells usuaris que necessitin utilitzar un cotxe de manera puntual. D'aquesta manera, Sabadell es converteix en la segona ciutat de l'Estat que disposa d'aquesta modalitat de transport, després de Barcelona.
El volum de cotxes privats ha augmentat i l'Ajuntament treballa per una mobilitat més sostenible i segura. En aquest sentit una de les línies més importants en les que treballem és en el foment del transport públic, sense oblidar els vehicles particulars habilitant més aparcaments o incentivant serveis com el carsharing.
La gent que utilitza molt poc el seu vehicle o que voldria tenir un segon a la familia per moments puntuals, amb aquest servei no caldra que faci aquesta inversió i el seu manteniment, amb els costos de assegurança i impostos.

No hay comentarios: