lunes, 19 de marzo de 2007

Festa dels Cossos de Seguretat de Sabadell



El dissabte Can Llong va acollir la Festa dels Cossos de Seguretat de Sabadell, una iniciativa que pretén acostar al ciutadà la feina dels professionals uniformats. La Policia Municipal, Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional, Protecció Civil, Bombers, Creu Roja i l'Agrupació de Defensa Forestal es van reunir per aproximar-se als veïns en una festa especialment dirigida als infants. Els més petits han pogut conèixer com funcionen les ambulàncies i els cotxes de les patrulles policials.
Fins ara la festa es feia només a la Plaça Sant Roc, però diferents escoles i associacions havien demanat descentralitzar-la perquè arribés a més gent. D'aquesta manera s'ha optat per fer la festa a Can Llong, una celebració que es repetirà el dia 31 a la zona sud de la ciutat i el 21 d'abril al centre.
El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Ramon Burgués defensa que els cossos de seguretat estan al nostre costat quan els necessitem.

La festa va ser un éxit de participació. Des d'aquest bloc vull felicitar a tots i totes les professionals que integren aquests cossos. I vull donar-vos les gràcies per la tasca que realitzeu.

No hay comentarios: