martes, 6 de marzo de 2007

La TUS fa 25 anys

Aquest cap de setmana es van celebrar diversos actes per commemorar els 25 anys de la TUS (Transports Urbans de Sabadell).
El dissabte al matí circulaven per la nostra ciutat els autobusos històrics de Sabadell. Per la tarda es va fer un rua on es van afegir vehicles deixats per ARCA (Associació per la Recuperació i Conservació d'Autobusos). L'espectacle era digne de veure.
El diumenge estaven exposats a Pi i Maragall. Molts ciutadans vam poder gaudir d'aquests vehicles. Per la tarda vam realitzar un acte al Teatre Principal, on vam lliurar un present als treballadors que tenien una antiguitat de 25 anys, és a dir des de l'inici de la companyia.
Des d'aquí vull felicitar a la TUS, als seus treballadors i treballadores i als usuaris per la seva confiança en el nostre transport públic. Uns usuaris que no paren d'augmentar des de l'any 2000. Això és per casualitat?. No, és per una aposta decidida pel transport públic. Manuel Bustos com Alcalde va impulsar la construcció de noves cotxeres, la implantació de noves marquesines, el SAE, la renovació dels vehicles per adaptas amb plataforma baixa i rampa per les persones amb cadires de rodes, l'ampliació de noves linies com la 2, la 4 i la 6, i la creació de noves línies com la 9.

No hay comentarios: