jueves, 1 de marzo de 2007

Ja només queden dos plens!!

Ahir vam fer l'antepenúltim ple. Vam aprovar inicialment el projecte de modificació puntual del Pla General Municipal, per poder fer possible que el Castell de Can Feu sigui Municipal. Joan Carles Sánchez ho va explicar molt bé. Hi havia dues opcions: expropiar-lo (amb el gran cost que tindria per la ciutat), o fer aquesta modificació que suposa tenir el Castell, els terrenys del voltant i 2 milions d'euros per rehabilitar-ho. Doncs els de sempre es van abstenir, una vegada més es pocicionen d'esquenes a la ciutat.

Vaig intervenir en dos punts. El primer era per aprovar el Pla de serveis 2007-2010 del transport públic col·lectiu urbà de Sabadell. És un pla de mínims que suposa una inversió de prop de 8 milions i mig d'euros. Amb aquest pla obtarem a les subvencions que la Generalitat té destinades per les millores en el transport públic a les ciutats. L'Alcalde va felicitar a tots i totes les treballadores de la TUS pels seus 25 anys de servei a la ciutat i ho va fer extensiu als ciutadans i ciutadanes que creuen en aquest servei.

També vaig explicar l'adhesió al manifest, que es va elaborar al primer congrés catalá de la bicicleta, celebrat a Barcelona i on vaig poder participar. Aquest manifest s'ajusta al nostre pacte per la mobilitat a Sabadell i marca moltes pautes que nosaltres ja estem realitzant.

I per finalitzar el ple, 7 mocions dels grups. Es nota que queden 87 dies per les eleccions (això s'ho van retreure entre ells mateixos). Algunes d'elles ja estaven aprovades, d'altres es van retirar perquè es va arribar a fer un comunicat de consens (és sobre el Parc de Salut que ja parlaré un altre dia) i per finalitzar una moció del PP antiavortament que va ser rebutjada per la resta dels grups.

Els plens ara s'allarguen molt i ve gent de públic que en aquests gairebé quatre anys no han trepitjat el saló de plens, i em refereixo, entre d'altres, a alguns candidats i candidata. Ja només queden 2 plens

No hay comentarios: